Ik ga akkoord Meer informatie Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
U bevindt zich hier: Home | Merken

PREMIUM merken

Met een Premium wagen heeft u goud in handen. Onze premiumauto's zijn betrouwbaar, kwalitatief onovertroffen en we leveren ze met een excellente service. Hieronder vindt u een greep uit ons uitgebreide aanbod aan merken.

BMW

BMW trekt resoluut de kaart van de sportieve look en het jongere imago, maar wél met de garantie op een uitstekende kwaliteit. Hun ruime aanbod zorgt dat iedereen er z'n gading in vindt. Kortom, BMW staat voor keuze, looks en betrouwbaarheid.

Bekijk ons aanbod van BMW

Audi

Audi staat voor pure klasse, duurzaam rijden en innovatieve technologie. Van sportief en compact tot voornaam en groots... Audi heeft voor ieder wat wils, maar altijd van topkwaliteit.

Bekijk ons aanbod van Audi

Mercedes

Doe er een strik rond en u kan hem zowel uw pas afgestudeerde kinderen als uw oma cadeau doen. Mercedes staat symbool voor de 'Deutsche Gründlichkeit', een stevige auto dus voor jaren plezier.

Bekijk ons aanbod van Mercedes

Porsche

Over exclusiviteit gesproken. Porsche heeft een imago dat menig autokenner doet watertanden. De magische uitstraling van z'n modellen, de begeerlijke looks gecombineerd met een solide kwaliteit... Veel woorden hoeven we hier niet aan vuil te maken.

Bekijk ons aanbod van Porsche

Tesla

Deze Amerikaanse producent van elektrische auto's verovert stilaan onze markten. Met z'n ijzersterk researchwerk, dynamische uitvoeringen en hoge betrouwbaarheid verdient hij zonder twijfel een plaatsje in onze toonzaal.

Bekijk ons aanbod van Tesla

Jaguar

Britse topklasse wagens die recent een make-over kregen. Meer pit, meer karakter en vooral meer sportieve looks. Dat maakt de Jaguar-modellen voor iedereen aantrekkelijk. Een briljante koop voor wie van uitgesproken luxe houdt.

Bekijk ons aanbod van Jaguar

Aston Martin

Oeroud Brits vakwerk om trots op te zijn. Aston Martin-wagens zijn pareltjes voor echte liefhebbers. Weinig gezien en fel begeerd zullen ze ook u bekoren in onze showroom.
Rijd naar buiten met James Bond-allures in deze exclusieve wagen.

Bekijk ons aanbod van Aston Martin

Lamborghini

Bekijk ons aanbod van Lamborghini

Land Rover

Bekijk ons aanbod van Land Rover

DS

Bekijk ons aanbod van DS

Hyundai

Bekijk ons aanbod van Hyundai

Mini

Bekijk ons aanbod van Mini

Volkswagen

Bekijk ons aanbod van Volkswagen